Word lid van de leerlingenraad en maak het verschil!

Ben je gezakt, wil je herprofileren, een nieuwe start maken of gewoon die volgende stap zetten? Wij helpen je groeien. Op het VAVO Rijnmond College in Rotterdam behaal je jouw diploma of deelcertificaten mavo, havo of vwo.

Wil jij meedenken over hoe we onze school nog beter en leuker kunnen maken? En wil je graag leren hoe je opkomt voor de belangen van anderen? Word lid van de leerlingenraad!

Op het VAVO Rijnmond College vinden we het belangrijk om naar onze leerlingen te luisteren. Daarom hebben wij een leerlingenraad die elk jaar bestaat uit een tiental leerlingen van de mavo, havo en het vwo. De leerlingenraad praat namens alle leerlingen mee over de sfeer op school en de kwaliteit van ons onderwijs. Dat betekent niet alleen dat deze leerlingen adviezen geven, maar ook dat ze zelf leuke ideeën mogen bedenken en uitvoeren.

Nieuwsgierig geworden?
Om je een beter beeld te geven van wat de leerlingenraad precies doet, hebben we drie leden gevraagd om te vertellen over hun ervaringen. Lees hier een interview met Karlo en Jos, twee leerlingen die in het schooljaar 2022-2023 lid waren van de leerlingenraad. Of bekijk hier het filmpje van Ryan, die in schooljaar 2019-2020 lid was van de leerlingenraad.

Heb je een vraag of een tip? Of zou je graag lid willen worden?
Stuur een berichtje naar leerlingenraad@student.vavorijnmondcollege.nl.
Volg de leerlingenraad ook op Instagram: @leerlingenraad_vrc.

Menu