Trainees in Onderwijs op het VAVO Rijnmond College

Ben je gezakt, wil je herprofileren, een nieuwe start maken of gewoon die volgende stap zetten? Wij helpen je groeien. Op het VAVO Rijnmond College in Rotterdam behaal je jouw diploma of deelcertificaten mavo, havo of vwo.

Trainees in Onderwijs op het VAVO Rijnmond College

Ben jij tussen de 0 en 7 jaar afgestudeerd? En wil je een betaald traineeship volgen aan je favoriete school? Dan ben je bij het VAVO Rijnmond College aan het juiste adres. Op onze school is het mogelijk om via Stichting Trainees in Onderwijs een tweejarig traineeship te volgen, waarbij je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelt.

Hoe ziet het traineeship op onze school eruit? Je staat direct drie dagen in de week voor de klas. Daarnaast volg je één dag in de week de lerarenopleiding en werk je één dag in de week aan een project bij een bedrijf of aan je eigen onderzoek. Je krijgt dus meteen een goed salaris, volgt daarnaast een vernieuwend en professioneel programma, en krijgt de kans om het onderwijs in beweging te brengen!

Heb je interesse in het volgen van het traineeship en het werken bij VAVO Rijnmond College? Neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op www.traineesinonderwijs.nl

Menu