Italiaans 21 +

Italiaans is weliswaar geen wereldtaal, maar zowel de taal als het land hebben door de eeuwen heen velen weten te boeien. Dat is niet verwonderlijk: Italië heeft gevarieerde landschappen, een rijke cultuur en geschiedenis en een beroemde keuken.

De taal is welluidend, en daarom bij uitstek geschikt voor muziek.
Redenen genoeg dus om deze prachtige taal te gaan studeren.
Tijdens de lessen leren we het hedendaagse Italiaans, waarbij alle vaardigheden – spreken, luisteren, schrijven en lezen – aan bod komen.

Dit jaar is toegankelijk voor degenen die vwo 4 of havo 5 met succes hebben doorlopen.
Daarnaast staat de opleiding open voor nieuwe instroom. Voorwaarde is dat aspirant cursisten een of twee jaar Italiaans gevolgd hebben. Deelnemers moeten, naast de wekelijkse lessen van september tot eind juni, rekening houden met gemiddeld 3 uur zelfstudie per week. Omdat het Vavo Rijnmond College een school is, worden regelmatig voortgangstoetsen afgenomen.
We gaan werken met de leergang “Con piacere 2” met daarnaast aanvullend lesmateriaal. Tijdens de schoolexamens worden de afzonderlijke vaardigheden getoetst.

Lesmoment

Vwo 5 Italiaans nog onbekend

De kosten bedragen € 60,- (exclusief boeken)

Aanmelden kan uitsluitend via deze website.
N.B.: als u meerdere 21+ opleidingen zou willen gaan volgen, hoeft u zich maar voor één van die opleidingen aan te melden. De inschrijving voor de andere opleiding(en) wordt dan ook in orde gemaakt tijdens het intakegesprek, mits er nog plaats is.

Aanmelden

Veelgestelde Vragen

Download Folder

nl_NLDutch
nl_NLDutch