Toetsroosters

Roosters toetsweek B vanaf 14 januari 2019

Hieronder vind je de roosters van toetsweek B.
Leerlingen die een dagopleiding volgen, maar daarnaast ook een of meer vakken op de avond doen, moeten voor de toetsmomenten van die vakken in het toetsrooster van de avond kijken (en andersom uiteraard).
Onder het toetsrooster zie je tot wanneer de toetsweek duurt voor jouw opleiding, dit is namelijk niet voor alle opleidingen hetzelfde.
Neem contact op met je teamleider als er een blokkade in je toetsrooster zit, dat kan incidenteel het geval zijn.

Het toetsrooster is nu óók zichtbaar in je persoonlijke rooster in de app. Je herkent een toets daar door de toevoeging ‘_toets’.
Daar zie je echter niét om wat voor toets het eventueel gaat (b.v. een kijk/luistertoets of een computerpracticum), dat is technisch niet mogelijk.
Als je voor een vak meerdere toetsen hebt, moet je dus toch nog in onderstaande toetsrooster kijken op welk tijdstip je welke toets hebt.

Leerlingen die verlenging hebben, doen de kijk/luistertoetsen in een ander lokaal, dat lokaal zie je wél in onderstaand toetsrooster, maar niet in je persoonlijke toetsrooster in de app.

N.B.: bij een schoolexamen kun je maximaal 15 minuten te laat komen! Ben je meer dan 15 minuten te laat, dan word je niet meer in het lokaal toegelaten. Bij mondelinge examens en kijk/luistertoetsen moet je echter op tijd zijn.
Ook mag je de eerste 30 minuten het toetslokaal niet verlaten.

Veel succes met de toetsen!

Dagopleidingen

Avondopleidingen

21+ opleidingen

Aanmelden

Veelgestelde Vragen

Download Folder

nl_NLDutch
nl_NLDutch