Decanen/studiekeuze

Mavo

Bij de decaan kun je terecht met alle vragen over je vervolgopleiding. Ook kan de decaan je helpen bij het maken van een realistische beroepskeuze na het halen van je mavo-diploma.

Een afspraak maken?
Dhr. J. Dunk, decaan mavo:  j.dunk@vavorijnmondcollege.nl


Havo/vwo
Bij de decaan kun je terecht met alle vragen over je vervolgopleiding. Ook kan de decaan je adviseren in de stappen die je kunt zetten om tot een studiekeuze te komen.

Een afspraak maken of een schriftelijke vraag stellen?
Mw. De Grauw: t.degrauw@vavorijnmondcollege.nl

Mw. Hendriks: m.w.hendriks@vavorijnmondcollege.nl

Lees de Studiekeuzespecial 2020-2021 : hierin vind je heel veel informatie over studiekeuze, aanmelden voor opleidingen, numerus fixus, studiekosten enz.
Bekijk het overzicht hoger onderwijs met allerlei links met betrekking tot studiekeuze, testen, studiefinanciering, aanmelden, toelatingseisen, enz.
In de informatiefolder Studeren aan een hogeschool of universiteit vind je ook allerhande informatie over het studiekeuzeproces, inclusief een tijdlijn van aanmelden tot starten met de studie.

Als je een LOB-cv wilt of moet maken voor je hbo-opleiding, kan de decaan je op weg helpen. Informatie over het LOB-cv vind je hier. Ter voorbereiding op een decaangesprek kun je dit formulier invullen.

Studeermeteenplan.nl
Ga je studeren aan mbo, hbo of universiteit? Dan vind je op Studeermeteenplan een handig overzicht van nuttige websites en het laatste nieuws over bijvoorbeeld  studiefinanciering of toelatingseisen.

Aanmelden

Veelgestelde Vragen

Download Folder