Informatie voor leerlingen

  1. Home
  2. /
  3. Informatie leerlingen

Exameninstructie

In dit document vind je de benodigde informatie over de komende centrale examens: Exameninstructie kandidaten CE I 2021.

Examentraining

In dit overzicht vind je het rooster voor de examentrainingen van 20 – 23 april en van 10 – 12 mei: rooster examentraining.

Examenwijzer 2021

De examenwijzer 2021 is een hulpmiddel om antwoorden te vinden op vragen over de regelingen rondom het Centraal Examen 2021.
In de Examenwijzer vind je informatie over de aanvullende maatregel, de 2 herkansingen maatregel, vrijstelling voor de 5,5-maatregel, tijdvakken kiezen, geen centraal examen doen, of wat te doen bij ziekte. Ook vind je hier belangrijke contactgegevens.

Ondersteuningslessen

Wil je extra ondersteuning bij je vak(ken) om een hoger cijfer te halen of de moeilijke onderwerpen beter te begrijpen? Dan kun je je aanmelden voor de ondersteuningslessen. Je kunt je voor elk vak aanmelden en het mag voor meerdere vakken die je volgt.
Om je aan te melden voor de ondersteuningslessen kun je een email sturen naar je teamleider met de volgende informatie; studentnummer, naam, vak en profiel.
Dit zijn de emailadressen van de teamleiders:

Mavo:                  e.vandam@vavorijnmondcollege.nl
HavoX:                 s.kipping@vavorijnmondcollege.nl
Havo:                    f.achbar@vavorijnmondcollege.nl
VWO:                   b.barel@vavorijnmondcollege.nl

Roosters, jaaragenda enz.

Informatie, zoals de jaarplanning, data van schoolvakanties, profielwerkstukinformatie en de studiegids vind je onder downloads.

Het deelnemersstatuut, de onderwijsovereenkomst, het jaarprogramma en de boekenlijst zijn tevens te raadplegen via het menu.

Mijnstudie.zadkine.nl

Je lesrooster is te zien op mijnstudie.zadkine.nl. Hier kun je ook absentiemeldingen doen. Zie voor meer informatie ook de pagina absentiemelding.

Gratis Office pakket downloaden

Tijdens je studie kun je gratis gebruik maken van Microsoft Office 365 Pro Plus.
Dat betekent dat je Microsoft Office 365 Pro Plus (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Lync) thuis op je eigen apparaten kunt installeren. (maximaal 5 apparaten)
Op deze pagina lees je hoe je Office 365 kunt downloaden.

Aanvraag examenfaciliteiten

Op de volgende pagina kun je online een aanvraag doen voor examenfaciliteiten: aanvraag examenfaciliteiten.

Aanmelden

Veelgestelde Vragen

Download Folder