Donderdag 30 mei: informatiebijeenkomst voor decanen

Ben je gezakt, wil je herprofileren, een nieuwe start maken of gewoon die volgende stap zetten? Wij helpen je groeien. Op het VAVO Rijnmond College in Rotterdam behaal je jouw diploma of deelcertificaten mavo, havo of vwo.

Wat is de rol van het vavo in het Nederlandse onderwijs en wat kunnen wij betekenen voor uw leerlingen? Op donderdag 30 mei organiseren wij een informatiebijeenkomst voor decanen uit de regio.

We organiseren deze informatiebijeenkomst om scholen in de omgeving een goed beeld te geven van wat wij doen, hoe onze werkwijze eruitziet en voor welke leerlingen onze school de ideale plek is om verder te groeien. Jaarlijks hebben wij meer dan 1200 leerlingen en zij zijn afkomstig van veel verschillende scholen – van hartje Rotterdam tot Goeree-Overflakkee. We vinden een goede samenwerking met deze scholen erg belangrijk. Daarom is deze bijeenkomst ook een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met onze decaan en de teamleiders mavo, havo en vwo.

Lieke Lovink, decaan

De aftrap van de bijeenkomst zal worden verzorgd door decaan Lieke Lovink.
“Aan de hand van een aantal quizvragen zal ik de aanwezige decanen kennis laten maken met onze school. We hebben ook enkele leerlingen uitgenodigd. Zij zullen hun persoonlijke verhalen delen over waarom zij voor het VAVO Rijnmond College gekozen hebben. Ik denk dat die verhalen een heel mooi perspectief bieden op wat wij doen. Ik kijk ernaar uit!”

Benieuwd wat het VAVO Rijnmond College kan betekenen voor uw leerlingen? Kom op donderdag 30 mei naar de informatiebijeenkomst voor decanen. Aanmelding informatiemiddag voor decanen donderdag 30 mei 13.15-15.30 uur (office.com)

Wij verzoeken u de aanmelding voor 20 mei te versturen in verband met catering en inrichting van de ruimte.

Locatie: Posthumalaan 90 in Rotterdam

Programma:
13:15 Inloop
13:30 Kort welkomstwoord
13:35 Presentatie over het VAVO Rijnmond College van decaan Lieke Lovink. Hierbij zullen leerlingen persoonlijke verhalen delen over waarom zij voor het VAVO Rijnmond College gekozen hebben.
14:00 Presentatie over de onze havo-x en de reguliere havo 5 opleiding
14:30 Presentatie over onze mavo- opleiding en de wijze waarop de ondersteuning is georganiseerd.
14:50 Presentatie over onze vwo-opleiding en hoe werken aan de academische vaardigheden.
15:15 Afsluiting officiële gedeelte en start borrel met de mogelijkheid om vragen te stellen aan teamleiders en leerlingen.

 

Menu