Hoe meld ik mij aan voor een opleiding?

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor onze opleidingen. Aanmelden verloopt in twee stappen.

Stap 1: online aanmelden
Op deze pagina vind je een lijst met onze opleidingen. Klik op de door jou gewenste opleiding. Er opent een nieuw venster met daarin de pagina inschrijvenmbo.nl. Je logt in met DigiD en vult vervolgens jouw persoonlijke gegevens in. Als je alle gegevens hebt ingevuld, dien je jouw aanmelding in. Je krijgt een bevestigingsmail genaamd “Aanmelding succesvol ingediend”.
N.B.: als je meerdere vakken bij verschillende opleidingen zou willen gaan volgen, hoef je je maar voor één van die opleidingen aan te melden. De inschrijving voor de andere opleiding(en) wordt dan ook in orde gemaakt tijdens het intakegesprek, mits er nog plaats is.

Nog geen DigiD?
Voor je aanmelding heb je een DigiD nodig. Heb je die nog niet? Vraag die dan eerst gratis en eenvoudig aan bij DigiD.

Over inschrijvenmbo.nl
Het VAVO Rijnmond College maakt in de aanmeldingsprocedure gebruik van inschrijvenmbo.nl. Centraal Aanmelden mbo (Cambo) is namelijk voor zowel Vavo als voor mbo.

Een vraag of hulp nodig bij het aanmelden?
Bel ons op 088-9453000 en we helpen je graag verder.

Stap 2: intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt jouw toelaatbaarheid besproken en wordt onder meer gekeken naar het meest geschikte vakkenpakket. Na het indienen van je aanmelding kom je (als je niet wegklikt) direct automatisch in je persoonlijke intakepagina waar je o.a. je intake-afspraak kunt maken. Ook sturen we je een e-mail met het verzoek om de intake-afspraak te plannen. Deze e-mail heeft als titel “Intake-afspraak inplannen bij het VAVO Rijnmond College”.

Klik op één van de onderstaande opleidingen om je aan te melden:

Specifieke informatie (zoals een bepaald vak dat je wil volgen, herprofilering of alvastmbo) hoef je niet te noteren bij je aanmelding maar kan je tijdens het intakegesprek bespreken.

Reguliere opleidingen

Schakelopleiding

Opleidingen voor 21+

Algemene informatie 

Menu